Teammanager Meindert Hart

Meindert over zichzelf:

Ik ben Meindert, 35 jaar oud, en sinds januari 2015 teammanager van het U19-floorballmeidenteam! Ik vind het heel erg tof om met zulke leuke staf-collega’s voor zo’n enthousiast team de regelaar te mogen zijn. Ik moet wel zeggen dat het organiseren en geregel voor de U19 echt een team-effort is, want Iris, Maaike en Simone organiseren net zo hard mee! Buiten de trainingen om zorg ik voor de geldzaken, het verwerken van foto’s en filmpjes en verzorg ik (samen met een aantal speelsters) onze social media en de website. Op de trainingen zorg ik mede voor materialen en fluit ik vaak de oefenwedstrijdjes.
Ik speel zelf al heel wat jaren floorball bij UFC Utrecht. Daar ben ik ook drie jaar voorzitter geweest. Samen met mijn teamgenoot Maarten Donders heb ik de mobiele floorball-app Slappshot gemaakt.

Het team over Meindert:

Wij zijn als team super blij dat Meindert er is. Hij is altijd vrolijk, blij en positief. Naast dat is Meindert heel meedenkend  en doet alles voor het team. Er wordt veel door hem georganiseerd en daar is hij heel goed in! We vinden het fijn dat hij over onze sociale media gaat, het wordt door hem namelijk up to date gehouden. Niet te vergeten heb je altijd ‘de Meindert’ aan het einde van onze yell. Wij zijn Meindert heel dankbaar dat hij er is en met wat hij allemaal voor het team doet!