Help de U19

We zijn een team met flinke ambities! Op onze weg naar het wereldkampioenschap floorball voor U19-dames hebben we verschillende trainingskampen, toernooien en daarbijbehorende reis- en materiaalkosten. Het meeste betalen we zelf. En daar zoeken we hulp bij! Er zijn al verschillende initiatieven gestart, en inmiddels heeft al een aantal ons geholpen!

 

Sponsormogelijkheden

We hebben interessante nieuwe mogelijkheden voor sponsoren om zich aan ons te binden! Het trainingspak is op dit moment het kledingstuk waarvoor we nog sponsoren zoeken. Het speeltenue is inmiddels, met sponsoring, in productie.

Naast het trainingspak hebben we ook drie online kanalen waarop we onze berichten en foto’s plaatsen: Facebook, Instagram en deze website. Met honderden volgers en gemiddeld meer dan duizend views per post zijn hierop tal van mogelijkheden om jouw bedrijfsnaam in de spotlights te zetten. Doe je mee?

Een gedetailleerd document met onze sponsoropties vind je hier. We staan zeker ook open voor nieuwe ideeën om ons enthousiasme en plezier om onze belevenissen te delen in te zetten om jouw naam of logo te verspreiden. Mail ons op u19damesteam@nefub.nl als je geïnteresseerd bent!

Een samenvatting van de sponsorpakketten:

Trainingspak

  • P1: Logo op voor-, of achterzijde of arm: € 250,-

Website

  • W1: Logoplaatsing. Looptijd: 6 maanden. Kosten: € 200,-
  • W2: Vermelding in berichten. Looptijd: 6 maanden. Kosten: € 150,-

Facebook

  • F1: Omslagfoto. Looptijd: 6 maanden. Kosten: € 200,-
  • F2: Vermelding in berichten. Looptijd: 6 maanden. Kosten: € 500,-

Instagram

  • I1: Vermelding in berichten. Looptijd: 6 maanden. Kosten: € 200,-
  • I2: Biolink. Looptijd: 6 maanden. Kosten: € 200,-
  • I3: Maandafbeelding. Looptijd: 6 maanden. Kosten: € 400,-

Download hier het volledige document.

Directe overboeking

Je kunt ons ook direct sponsoren door een van onderstaande afbeelding aan te klikken en gelijk het door jou te bepalen bedrag over te maken. Je komt dan op een pagina waarmee je een iDeal-betaling kunt doen. Ontzettend bedankt!! Stuur je ons misschien een bericht op u19damesteam@nefub.nl of Facebook wanneer je dit gedaan hebt? We zetten je graag in het zonnetje!

  

Online aankopen via onze sponsorlinks

ahaktiesportbolcombookingdecathlonforever21bonprixhemaklmthuisbezorgdwehkampzalando

Via SponsorKliks ontvangen we voor elke online aankoop die via onze links gedaan worden een percentage van het aankoopbedrag, zonder dat het de koper een cent meer kost! Klik op een van bovenstaande logo’s om via ons sponsorkliks-account naar de webwinkel van je keuze te gaan. Staat jouw winkel er niet bij? Er zijn er nog veel meer aangesloten. Kijk maar op http://bit.ly/u19sponsorlink, zoek je webwinkel op en klik daar op ‘Bestel’!

enquetes invullen op clubdoel.nl

Meld je aan op onze clubdoel.nl-pagina en vul af en toe een enquête in! Voor elke ingevulde enquête ontvangen we minimaal € 0,50 cent!

Sponsoring traject 2016

Voor ons Gothia-tenue en een nieuwe teamtrui hebben verschillende sponsoren zich aan ons verbonden! Salming en de Floorballshop doen dat al langer voor de NeFUB, en daar profiteren wij van mee. Maar nu in de aanloop is er een aantal sponsoren bijgekomen die middels logo’s op onze kleding en de website een financiële bijdrage hebben geleverd zodat wij goed-gekleed naar Zweden gaan!

15325227_1813868478852427_4070924299561126343_oNatuurlijk is het nog steeds mogelijk om ons te sponsoren in de vorm van logobedrukking, adverteren op deze website, onze facebook. Bekijk alle sponsoropties in dit document met mogelijkheden.