Act like a #moviestar

Facebooktwitter

“Act like a #moviestar”; hét thema van dit floorball-trainingsweekend. Wat we zoal hebben gedaan?

* We hebben dit eerste trainingsblok op zaterdag keihard gewerkt aan overtuigend spelen, initiatief nemen en de juiste attitude hebben.

* Lucky us! We werden getrakteerd op een overheerlijke en uiterst gezonde lunch verzorgd door lieve mama’s Denise en Petra! Zó’n fijne break!

* ’s Middags verwelkomden we geïnteresseerde jonge meiden vanuit alle windstreken! Tof om ‘the next generation’ in actie te zien bij deze ‘Open training’ . Erg gaaf om uit deze training inspiratie op te doen voor het bouwen van een gave floorballmeiden-toekomst!

* Oh en onze keepster? Die werd enorm aan het werk gezet door de gast-keeperstrainer Heiko, well done allebei!!

* Wie hard werkt, moet natuurlijk verwend worden met een degelijk avonddiner. In het hartje van Utrecht genoten we dan ook van allerlei goeds en lekkers, mjam!

* Het ‘into the lights-programma’ later op de avond, werd door de hevige regenval vervangen door een vrolijk en gezellig samen-zijn met grappen, spellen en voetbal-kijken..

* Mogen we nogmaals benadrukken dat we TOP-ouders hebben ? Want het hele team werd voor de nacht ondergebracht bij Utrecht-speelsters; Dank voor het vervoer, de logeerpartijen en gastvrijheid!!

* Zondag 1 april, eerste Paasdag… natúúrlijk begonnen we met uiterst hilarische chocoladepaasei-spelletjes, oeps! We vervolgden de training met een blok gericht op ‘1-takers’ in het aanvallen. Hoe overbluf je de tegenstanders met een goed optreden?

* Het laatste trainingsblok werd verzorgd door Sven van der Heide! Hij zette ons flink aan het werk, gericht op defense; vertrouwen in je teamgenoten, fysiek stevig staan, fel en snel reageren, op je man inlopen, sturen en blokken.

DANK IEDEREEN VOOR DIT GOEDE TRAININGSWEEKEND! 
Fijn om weer samen te zijn, samen te ballen en samen zoveel plezier te beleven! 

Facebooktwitter