Gevochten als leeuwinnen, maar door nipt verlies gaat het WK aan ons voorbij

Facebooktwitter

Wat een spannende wedstrijd. Spannender dan we aanvankelijk hadden gedacht. Wellicht waren het de zenuwen, maar de bal ging er de eerste periode niet in. Wij openden de score met een perfect uitgevoerde vrije slag: Ferra en Aymée trekken verdedigers mee. Marte loopt  uit het slot en maakt ruimte voor zichzelf voor het schot, en Loena speelt haar perfect aan! BAM! 1-0! Oostenrijk  kwam vervolgens snel langszij en bouwde uit tot 1-3; de stand waarmee we periode 3 ingingen.

Op 12 minuten in P3 maakte Rebecca de 2-3 waarmee ze onze kwalificatie weer heel dichtbij bracht. Eén doelpunt nog nodig voor een gelijkspel, en dat genoeg was voor kwalificatie. Maar hoe hard we vochten en hoeveel goals we afvuurden op het Oostenrijkse doel.. hij ging er niet in. Op één doelpunt na missen we het WK. En dat is heel zuur. Maar wat zijn we trots op ons spel, wat hebben we een gaaf toernooi gehad. Binnenkort meer over de vervolgstappen van de floorballmeiden!

Goals periode 2:

Goals periode 3:

Lees het nieuwsbericht op de site van de Utrechtse Sportkrant: http://utrechtsesportkrant.nl/floorball-vrouwen-u19-plaatsen-zich-niet-wk/

 

Logo sponsor Amersbosch

Facebooktwitter