Officieel U19-debuut! Oefeninterland tegen SSF Bonn

Facebooktwitter

Ons debuut als Nationaal U19-Damesteam Floorball is een feit; onze eerste krachtmeting! Zaterdag 22 april speelden onze toppers een oefeninterland tegen SSF Dragons Bonn in sporthal Nieuw Welgelegen in Utrecht! Een enorm spannende wedstrijd waarin wij overtuigend de leiding pakten en behielden! Ook al werd het op laatst nog enorm spannend omdat de Duitsers hun powerline ‘erin gooiden’ en ze knap van 7-3 naar 7-6 terug kwamen. Maar we hebben gewonnen!! YES!! Dat voelt GOED!

Helaas mochten de nieuwelingen Jade en Hannah wegens leeftijdsregels niet meespelen maar Mieke en Mare maakten een mooi floorballmeidendebuut!
Een waardevolle training, een goede focus en een geweldige drive tijdens de ochtendtraining maakten zichtbaar dat de meiden scherp aan de wedstrijd begonnen. En wat hebben ze gevlamd! Ilse werd Most Valuable Player. Op naar de WK-kwalificaties, BAM!!
Een waanzinnig goede start van het U19-traject😊!

Foto’s gemaakt door Vincent Ruger en Arnold Meijer! Dankjulliewel!

Logo sponsor Amersbosch

Facebooktwitter